4 Kişilik
Hazırlama Süresi: 45 Dakika
Kolaylık: Kolay (Tek Yıldız)
Malzemeler
- 8 Adet Tavuk Baget
- Sos İçin
- 1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
- 2 Diş Dövülmüş Sarımsak
- ½ Çay Bardağı Hüner Ayçiçek Yağı
- 1 Yemek Kaşığı Hüner Un
- ½ Çay Bardağı Süt
- Tuz, Karabiber, Pul Biber
- 1 Yemek Kaşığı Teriyaki Sos (Arzu edilirse)
Yapılışı
Derin bir kaseye tüm sos malzemelerini koyup karıştırın. Baget tavuk butlarını hazırlamış olduğunuz sosun içerisine bulayın. Tavuk bagetleri sosun içerisinde, buzdolabında 1 gece dinlendirin. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine bagetleri dizip önceden ısıtılmış 200 derece fırında yarım saat kadar pişirin.